barnsamariten-logo-svFörskolan Oasen sponsrar varje månad en förskola i Brasilien via BarnSamariten.

Här får barnen omvårdnad, de stimuleras till utveckling, de får leka, skapa och växa som barn. Förskolan hjälper till att förhindra att barn tar sin tillflykt till gatan och blir gatubarn. När båda föräldrarna arbetar utanför hemmet så händer det mycket ofta att barnen till slut hamnar på gatan. För att förhindra detta är det mycket viktigt att barnen har någonstans att vara där de kan känna att de utvecklas och stimuleras.

Detta är ett viktigt sätt för oss att visa solidaritet.

för mer info: besök BarnSamariten

Välkomna tillbaka till en ny termin, vi ser fram emot den tillsammans med er!

På Myran jobbar Catherine och Anna som ordinarie, Elin är föräldraledig och Elsa
jobbar istället för henne.

På Spindeln jobbar Magdalena och Erica som ordinarie och Paulina och Dania som
resurser. Vi söker fortfarande efter en ny förskollärare och kommer att ha vikarier
under tiden tills vi hittat rätt person.

Prata med oss om ni har några frågor och funderingar kring ert barn eller
verksamheten.

/ Personalen på Spindeln och Myran

Välkomna tillbaka till en ny termin, vi ser fram emot den! På Myran har Catherine kommit tillbaka från sin tjänstledighet. Anna jobbar under hela terminen som ordinarie och Elin jobbar några månader tills hon går på föräldraledighet, då kommer Elsa att jobba som vikarie för henne.

På Spindeln jobbar Magdalena och Erica som ordinarie, Dania och Paulina som resurser och Elsa som vikarie fram tills Elins föräldraledighet, då kommer vi att ta in en annan vikarie om vi inte har hittat en ny förskollärare. Vi letar efter en ny förskollärare då Hanna-Klara har slutat. Prata med oss om ni har några frågor och funderingar.

/ Personalen på Spindeln och Myran